Veel gestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn haakpatronen?
Het bestelde haakpatroon wordt na betaling automatisch naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Je ontvangt een e-mail met een downloadlink. Je kan hierop klikken en het haakpatroon opent vanzelf (PDF-bestand). Om het bestand goed te kunnen openen heb je het programma  Acrobat Reader nodig.

 Het haakpatroon is besteld maar ik heb geen e-mail ontvangen met de factuur. Wat nu?
De e-mails worden gestuurd naar het e-mailadres wat opgegeven word tijdens de bestelling. Het is noodzakelijk dat je het juiste e-mailadres invult en nog eens controleert. Is de e-mail niet per ongeluk in je spambox terecht gekomen? Daar heb ik geen invloed op.

 Ik heb (per ongeluk) het verkeerde haakpatroon gekocht, kan deze omgeruild worden?
De bestelde haakpatronen worden na betaling van de factuur verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Als je voor de betaling ontdekt dat je het verkeerde haakpatroon hebt besteld is er nog een kleine mogelijkheid om deze te wijzigen. Na betaling van de factuur, waar de bestelling nogmaals op staat, is het niet meer mogelijk om het haakpatroon om te ruilen.

Waar kan ik de garens en materialen kopen voor de patronen van Design geeft Plezier? 
Dat kan natuurlijk bij jouw favoriete wolwinkel. In het haakpatroon zit een link naar de webshop van het Haakbeest.be. In die link zitten alle benodigde materialen.

Mag ik mijn gehaakte creatie(s) verkopen?
De creatie(s) die zijn gemaakt naar aanleiding van de haakpatronen van Design geeft Plezier mogen niet verkocht worden. De haakpatronen zijn voor persoonlijk gebruik.

Copyright en auteursrechten
Op alle Design geeft Plezier haakpatronen (incl. de gratis haakpatronen), instructies en foto’s rusten copyright en auteursrechten en mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. De haakpatronen mogen niet gedeeld, vertaald, gekopieerd, gepubliceerd en/of (door)verkocht worden.
Neem hiervoor contact op met Design geeft Plezier. Ook publicatie van de haakpatronen op internet of elders is niet toegestaan. Alle haakpatronen zijn alléén voor persoonlijk gebruik. Door het kopen van een haakpatroon van Design geeft Plezier vervallen de copyright en auteursrecht niet

Pin It on Pinterest