Er zijn altijd ondernemers waar je met veel plezier mee samenwerkt. Op deze pagina staan er verschillende, want ik deel ze graag met je. Juist omdat ik jou dat succes, gemak en meer ook gun. Neem gerust een kijkje op hun website voor meer informatie en neem je contact met hun op, noem gerust mijn naam. Vinden we allemaal heel fijn.

Continu klanten uit je website

Er staat don't build your brand on rented land van Rimke van Ik help jou online

Bij Rimke de Groot van Ik help jou online volg ik de training Continu klanten uit je website. In deze training heb ik geleerd hoe je teksten voor je website schrijft, met een goede en logische opbouw van je website, hoe je zoekwoorden en zoektermen vindt en verzamelt voor je website en je website optimaliseren. Daarnaast krijg je in deze training ook modules over e-mailmarketing, het maken van funnels en een weggever bedenken om je e-maillijst te laten groeien.

Bij alle trainingen van Rimke zit ook een leuke Facebookgroep met alle deelnemers, waarmee je je netwerk meteen leuk uitbreidt. In de Facebookgroep is wekelijks een vragenuurtje waar je al je vragen over de trainingen kunt stellen en ook veel kunt leren van de vragen van anderen. Geen vraag is te gek en we helpen elkaar ook met een antwoord.

Ik heb door deze training veel geleerd hoe ik een goede en mooi lopende Over Mij pagina schrijf, over SEO en heb mijn website(s) geoptimaliseerd. Dankzij de lifetime toegang tot de training kan ik nog regelmatig de lessen bekijken en doornemen en werk ik op die manier mijn website steeds weer bij.

Je vindt nog meer informatie over de training
Wil je liever even aftasten voor je er vol voor gaat? Check dan deze informatie (dit is een tijdelijke actie wees er op tijd bij)

Toen ik net begon met ondernemen, in 2015, leerde ik Rimke al kennen, nou ja kennen, digitaal dan. Ze geeft veel informatie. In de jaren erna ben ik haar blijven volgen. Ze is open, heel benaderbaar en altijd hulpvaardig.

Afgelopen november (2022) heb ik de Blog Bootcamp gedaan. Wat een mooie was dat en wat een energie kreeg ik daar van, je kan echt zien en merken dat schrijven haar ding is. En toen ik zag dat een mede haakontwerpster ook lid was van deze groep was ik helemaal om. Ook al ben ik al jaren ondernemer, je bent nooit te oud of te laat om te leren. Ik gebruik alle informatie om mijn beide bedrijven Dragen geeft Plezier en Design geeft Plezier op een hoger niveau te brengen. Ik geniet van het schrijven en vertel nu ook meer dan ervoor, en dat zegt wat voor iemand met dyslexie.  En ik zie verschil in mij, maar ook in mijn bedrijven en de teksten die ik maak. Ik ben in een korte tijd echt gegroeid en ga er zeker nog meer uithalen.

Het lanceren vanuit mijn hart van een nieuw haakpatroon gaat u volgens dit principe, en dat gun ik jou ook met jouw bedrijf.

Je vindt hier nog meer informatie over deze training

Woordprikkels

Marrit kijkt op van laptop. Foto gemaakt door Elise Pragt van PragtPlaatjes Fotografie

Schrijf jij veel en twijfel je of alle woorden goed staan, de context juist is of al je -d en -dt en de rest van je spelling correct is? Na heel vaak lezen van je eigen tekst word je woordblind.
Dan ben je bij Marrit van Woordprikkels aan het juiste adres.
Ik heb Marrit in de groep van Rimke, Ik help jou online leren kennen en ik wist direct dat zij mijn blog & pagina teksten het beste kon controleren.
Dit is wat mij overtuigde:

Schrijf jij veel en twijfel je of alle woorden goed staan, de context juist is of al je -d en -dt en de rest van je spelling correct is? Na heel vaak lezen van je eigen tekst word je woordblind.
Dan ben je bij Marrit van Woordprikkels aan het juiste adres.
Ik heb Marrit in de groep van Rimke, Ik help jou online leren kennen en ik wist direct dat zij mijn blog & pagina teksten het beste kon controleren.
Dit is wat mij overtuigde:

Meer dan de spellingscontrole van Word

Misschien zet je zelf in Word al de spellingscontrole aan. Maar die leest je tekst niet zoals een andere menselijke lezer jouw tekst uiteindelijk leest. De spellingscontrole van Word kan hooguit controleren of woorden overeen komen met de woordenlijst die hij voor handen heeft. In de grammatica kan deze spellingscontrole ook niet alles en ook mist hij vaak de context. Want zowel verandert als veranderd, betaald als betaalt en word als wordt zijn werkwoorden die in de woordenlijst staan, maar niet altijd ziet de spellingscontrole of deze ook goed gebruikt zijn in de tekst. Zo ook met samenstellingen, die bestaan vaak uit twee woorden die ook in de woordenlijst voorkomen. De spellingscontrole verbetert je niet als je daar een spatie verkeerd hebt gezet.
Naast de spelling en grammatica check ik ook of je tekst duidelijk is en lekker leest. Als zinnen herschreven moeten worden om beter leesbaar of duidelijker te worden doe ik dat.

Foto gemaakt door Elise Pragt van PragtPlaatjes Fotografie

 

 

Disclaimer: Een aantal van de links op deze pagina zijn affiliatie links. Dat betekent dat als je iets aanschaft via deze links, ik daar een commissie voor krijg. Dat heeft op geen enkele manier invloed op de informatie die ik hier geef en deel. Ik deel hier alleen diensten en producten waar ik zelf enthousiast en tevreden over ben.

Pin It on Pinterest